OBS! OBS! Sterke scener!

Kongen av VM tar pulsen på Kollen-natta.

• Se Pølsa og Kongen av VM vise ekte kjærlighet

• Se Kongen av VM knuse Anette Bøe i spurtduell

• Se Kongen av VM bli ydmyket av hoppjentene

• Se Kongen av VM ta Kollenpublikum i skole

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Hvilken fest det var som ventet oss da vi tok med oss soveposene kvelden før tremila og lot tilfeldighetene styre VM-natta!

En stor takk går til lavvokongen Tom Bergheim og kompisene som fiksa komfortabel overnatting og herlig samvær i VM-skogens beste camp.

Det vi opplevde i skogen er det som stadionfolket ikke kan få for penger. For Kollenskauen byr på overraskelser du ikke finner på noen annen skiarena i verden.

For hva var det første video-Øistein og jeg støtte på der ute blant store og små festløver? Mora og faren til selveste verdenscupleder Dario Cologna var blitt forført ut i lavvojungelen av sin norske vert - The Viking - som de ble kjent med under Vancouver-OL i fjor.

Så der satt vi plutselg, i en lavvo smekkfull av elleville sveitsiske og norske fans, og ble skjenket en jegermester sammen med Darios opphav.

Det hadde neppe skjedd i Lahti eller Falun, såpass må jeg kunne påstå. Og festen i VM-skauen ville nesten ingen ende ta. Jeg kan nøye meg med å si at det ikke var fritt for at Kongen av VM fikk seg en dans. Resten kan du se på film.