FRIGIS: Oliver Occean er ferdig som LSK-spiller. 28-åringens karriere fortsetter i tysk fotball. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FRIGIS: Oliver Occean er ferdig som LSK-spiller. 28-åringens karriere fortsetter i tysk fotball. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Occean er ferdig i Lillestrøm

Slippes gratis til Kickers Offenbach.

|||Olivier Occean (28) er ferdig i Lillestrøm. Spissen fortsetter karrieren i tyske Kickers Offenbach, skriver Romerikes Blad. Canadieren har spilt lite for LSK denne sesongen.

To mål på fire kamper er det blitt for 28-åringen — hvorav bare 18 minutter i serien. Totalt ble det 48 mål på 126 kamper for de gulsvarte. I serien endte Occean med 33 mål på 90 kamper. — Vi er enig med Kickers Offenbach om en overgang. Dersom «Ollie» går gjennom den medisinske sjekken er han ikke lenger LSK-spiller, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til Romerikes Blad. Occean hadde kontrakt med Åråsen-laget ut sesongen, men nå venter spill i 3. Bundesliga.

LSK får ifølge lokalavisen ikke penger for spissen, men sparer lønnskostnader og sosiale utgifter på i overkant av en halv million. Verken Occean eller agent Lars Petter Fosdahl har kommentert saken, mens trener Henning Berg ikke er lei seg over exiten. — Vi har fortsatt fire gode spisser i stallen. «Ollie» har vært rangert bak de spissene vi har, og det har gitt lite spilletid, sier Berg til RB. Occean ble stor helt da han i 2007 scoret begge målene da LSK slo Haugesund 2-0 i cupfinalen. Tidligere spilte Occean for Odd. (NTB)