- Occean kan råtne i Odd

Trener Arne Sandstø refser spissens innsats i klubben.

(Dagbladet.no): Kanadiske Olivier Occean får refs fra treneren sin i Odd Grenland, Arne Sandstø. Occean er koblet til Lillestrøm og Vålerenga, og sier nå rett ut at han vil vekk fra Skien.

- Jeg ønsker meg til en større klubb, et lag som spiller 4-4-2 og hvor jeg får litt mer frihet på banen og får utnyttet det jeg er god på som spiller. Jeg er ikke fornøyd med det jeg har prestert denne sesongen, og tror det kan løsne for meg i en annen formasjon, sier han til Varden.

Sandstø er ikke nådig i sin dom over spissens holdninger. På spørsmål om uttalelsene får konsekvenser for laguttaket før søndagens kamp mot Brann, sier han:

- Det som kan få konsekvenser, er Oliviers prestasjoner. Presterer han ikke bedre på trening, kan vi godt la ham råtne i Odd. Ingen, verken Occean eller agenter, kan tvinge oss til noe som helst. Det er vi som avgjør det som skjer. Det burde Olivier tenke grundig over, sier han.

Både Vålerenga og Lillestrøm var i møter med Odd i går.

- Det var to hyggelige og konstruktive møter, men noe salg blir det ikke. Nå vil vi primært vente til etter sesongen før vi vurderer å selge Olivier Occean, hevder Odd-direktør Tom Helge Rønning overfor Telemarksavisa.

VIL BORT: Olivier Occean sier han ønsker seg til en større klubb. Signalet fra Odd Grenland er at de ikke vil selge ham før etter høstsesongen. Foto: Scanpix
VIL BORT: Olivier Occean sier han ønsker seg til en større klubb. Signalet fra Odd Grenland er at de ikke vil selge ham før etter høstsesongen. Foto: Scanpix Vis mer
HARD KRITIKK: Olivier Occean bør tenke over egen innsats, sier Arne Sandstø.