GOD MED HODET: Olivier Occean var svært god mot Bodø/Glimt, og satte to mål med hodet. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
GOD MED HODET: Olivier Occean var svært god mot Bodø/Glimt, og satte to mål med hodet. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixVis mer

Occean stupte Odd til serieledelse

Glimt-forsvaret tapte luftkrigen.

• Odd - Bodø/Glimt 2-1 (1-0)

(Dagbladet): Odd topper tabellen, etter at Olivier Occean sikra 2-1 til hjemmelaget over Bodø/Glimt, søndag.

Hans første scoring kom etter 39 minutter, da Espen Ruuds corner traff Occean, som upresset kunne heade inn ballen.

Bortelaget utliknet ved Milan Jevtovic etter 71 minutter, men til ingen nytte. For åtte minutter senere var Occean der igjen.

Også denne gangen stupte han ballen inn i mål, etter at Ole Jørgen Halvorsen la inn fra god posisjon. 

Ungt bortelag Bortelaget var heldige som ikke gikk til pause med flere baklengsmål. Occean storspilte, og hadde flere muligheter til å sende Odd i ledelsen.

Den første, store sjansen kom etter 24 minutter, da hjemmelaget fikk en corner. Også denne hadde han muligheten til å heade inn, men dessverre for hjemmelaget gikk den like utenfor.

Ti minutter senere var Occean igjen i fokus, etter at Bentley finta seg inn i 16-meteren. Han sendte ballen videre til Occean, men sistnevntes skudd ble stoppet av Glimt-forsvarer Daniel Edvardsen.

I den andre omgangen ble det skapt flere sjanser begge veier, og bortelaget var svært nære poengdeling etter sitt utlikningsmål.

Dessverre for de gule holdt det ikke helt inn, etter Occeans to scoringer. Likevel skal bortelaget få skryt for godt arbeid, da de spilte med et svært ungt lag. Kun to av elleve spillere i startelleveren var over 25 år, og trener Aasmund Bjerkan var fornøyd med sine elever.

- Det er synd vi ikke får med oss poeng her i dag. Jeg er veldig fornøyd med at vi står på sånn som vi gjør, nå må vi bare trøkke på i hver eneste kamp, vi må ta poeng, sier Glimt-treneren til TV 2 etter kampen.