Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Occean ute med mystisk skade

Halvparten av LSK-spissene er skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Olivier Occean var ikke med da Lillestrøm møtte Vålerenga til treningskamp på Jessheim i kveld.

Den kanadiske spissen fikk uforklarlige smerter i foten i går kveld, og dro på legevakta. Røntgenbildene ga ikke noe svar.

- Han kjente det helt plutselig mens han satt i sofaen, og vi vet ikke hva som har skjedd. Vi fikk svar på en MR-undersøkelse i ettermiddag, og den viser ingenting - så vi er like blanke. Men det betyr i hvert fall at det ikke er noe alvorlig, sier LSKs fysioterapeut Jørn Karlsen til Dagbladet.no. 

Klubben vet derfor lite om når Occean vil være tilbake på banen.

- Vi får bare ta det fra dag til dag, og håper at han skal bli klar til helgas kamp mot Sandefjord.

To spisser tilgjengelig

Olivier Occean har fått lite spilletid i det siste, etter at måltørken kom på besøk. Han har ikke startet en kamp siden 2. august og har ikke scoret i serien siden 28. mai. Occean er imidlertid sikker på at han kommer tilbake.

- Jeg må bare stå på under treningene. Det handler om læring, og jeg lærer hver eneste dag. Og Uwe vet godt hvordan det er, så han er en bra trener for alle spisser, sa Occean til Dagbladet.no for snaue tre uker siden.

PÅ KRYKKER: Den kanadiske LSK-spissen Olivier Occean er skadd, men det er uvisst hvor lenge han blir ute. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN
PÅ KRYKKER: Den kanadiske LSK-spissen Olivier Occean er skadd, men det er uvisst hvor lenge han blir ute. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN Vis mer

Også Arild Sundgot er skadet, med smerter i ryggen. Han er på bedringens vei, men kan foreløpig ikke gjøre noe annet enn å gå rolig.

Magnus Myklebust og Michael Mifsud er dermed de eneste spissene Uwe Rösler har å velge blant for øyeblikket. Myklebust har bare startet to kamper denne sesongen.

Uavgjort mot Vålerenga

LSK og Vålerenga spilte treningskamp i kveld, siden det er spillefri i Tippeligaen på grunn av landskampene i helga og i morgen. Kanarifuglene slo Vålerenga i begge seriekampene denne sesongen, og Oslo-laget var sugne på revansje på Jessheim.

Det fikk de ikke.

Gultrøyene tok ledelsen etter 18 minutter, da Bjørn Helge Riise styrte et innlegg i mål.

En drøy halvtime ut i kampen viste Ronny Johnsen at han kan mer enn å være forsvarssjef i Vålerenga. Han var midtbanespiller i kveld og dro av en LSK-spiller utenfor boksen og plasserte skuddet til høyre for keeper og i mål, skriver VIF på sin hjemmeside.

Daniel Fredheim Holm sørget for pasningen til Johnsen, og i løpet av fem minutter etter pause scoret Fredheim Holm to ganger.

image: Occean ute med mystisk skade

Lillestrøm reduserte med to raske scoringer mot slutten, ved Pål Steffen Andresen og Diomande Alassane.Vålerenga hadde flere store sjanser i 2. omgang, men det endte 3-3 i treningskampen.

HAR SPILT LITE: Olivier Occean har spilt lite for Lillestrøm i høst.
SCORET TO: Daniel Fredheim Holm scoret to ganger mot Lillestrøm i kveld, i en kamp som endte 3-3.