Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odd avgjorde på 14 minutter

Tromsø-trener Trond Johansen trodde han var enig med spillerne om taktikken mot Odd-Grenland, men etter 14 minutter var kampen allerede avgjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da ledet hjemmelaget fantastiske 4-0 og kunne starte forberedelsene til lørdagsfest. Drøye kvarteret før slutt headet innbytter Tarjei Dale vakkert inn 5-0, som ble kampens resultat.

Tromsø-spillerne fikk skikkelig bakoversveis i stedet for oppreisning etter en turbulent uke med trenerforhandlinger og annet bråk. Trond Johansen har fortsatt spillernes tillit, men etter åpningskvarteret er det spørsmål om han har tillit til dem.

- Vi hadde opplegget klart, var enige om å slå en del langt og presse dem skikkelig. Ingen ting skjedde da spillerne kom på banen. Da er det lite jeg kan gjøre, sa en blek men fattet Johansen til NTB.

Typisk

- Dette var det siste vi trengte nå, men selvfølgelig svært typisk hvis vi ser hele uken under ett. En forferdelig opplevelse, jeg trodde ikke slikt skulle gå an, fortsatte Johansen.

Fra benken så han Morten Fevang, Martin Wiig og Edwin van Ankeren ordne 3-0 i løpet av elleve minutters spill. Så ble Espen Hoff klønete lagt ned i feltet, og van Ankeren satte inn 4-0 etter 14 minutter.

- Det er svært sjelden vi er effektive som i dag, men det var en fryd å se på. Spillerne fikk etter hvert en vanvittig trygghet, og etter 4-0 tok de det dessverre litt for rolig, sa Odd-trener Arne Sandstø til NTB.

- Vanvittig åpning

Odd-midtstopper Jan Frode Nornes var svært blid etter kampen:

- Helt vanvittig åpning av oss. Flere i forsvaret var ikke nær ballen før det sto 4-0, og det har jeg aldri opplevd tidligere.

Tromsø hadde reduseringssjanser i annen omgang, men hadde «selvsagt» ikke marginene på sin side. Peter Kovacs satte sin beste avslutning i stanga, mens Ole Martin Årsts forsøk fra 3-4 meter gikk over åpent mål.

(NTB)