- Odd avslo 11 millioner for Jarstein

Kan gå gratis om ett år.

(Dagbladet.no): Rune Almenning Jarstein er frustrert over at en prislapp på 18 millioner kroner stopper overgangen fra Odd til RBK.

I dag skriver lokalavisa Varden at Rosenborg har lagt 11 millioner kroner på bordet for landslagskeeperen, summen er en totalpakke.

Det er ikke nok for nedrykkslaget Odd, som har avblåst videre forhandlinger om 23-åringen. Keeperen har bare ett år igjen av kontrakten, neste høst går han gratis.

- Vi registrerer at det ikke er et grunnlag for å møtes. Det grunnlaget må endres, sier Odd-styreleder Tore Andersen til avisa.

Altså må RBK hoste opp flere millioner.

- De fleste overgangssaker løser i tolvte time. Vi ønsker ikke å la det dra ut i tid, vi ønsker å få saken avgjort. Dette har to mulige utganger; enten blir vi enige, eller så blir vi ikke enige, sier Odd-styrelederen.

Jarstein sier selv til avisa at han håper det løser seg med overgangen til Lerkendal.

For Odd ser det ut til å ordne seg med jakten på en assistent for Dag-Eilev Fagermo hos 1. divisjonslaget. Jan-Frode Nornes er på vei fra FK Tønsberg.

NYTT BUD? Odd håper RBK kommer opp med flere millioner. Her er Rune Almenning Jarstein i aksjon mot trønderne sist sesong. Foto: Scanpix
NYTT BUD? Odd håper RBK kommer opp med flere millioner. Her er Rune Almenning Jarstein i aksjon mot trønderne sist sesong. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg kan si så mye som at Odd har vist interesse og kommet med en forespørsel. For meg er det veldig interessant å bli assistenttrener i klubben, men ingen ting er avklart, sier den tidligere Odd-stopperen til Telemarksavisa.