OVER I NY STILLING: Odd-Bjørn Hjelmeset. Foto: Ned Alley / Scanpix .
OVER I NY STILLING: Odd-Bjørn Hjelmeset. Foto: Ned Alley / Scanpix .Vis mer

Odd-Bjørn Hjelmeset ny idrettssjef i skiskytterforbundet

Overtar fra 1. oktober.

Per Arne Botnan er konstituert i stillingen som idrettssjef i Norges skiskytterforbund ut sesongen 2017-2018. Han skal lede sportsarbeidet i OL-sesongen, og kommer fra stillingen som utviklingssjef for landslagene. Samtidig er det klart at Odd-Bjørn Hjelmeset blir idrettssjef fra og med neste sesong.

Hjelmeset vil gå i lære hos Botnan gjennom sesongen før han tar over stillingen formelt fra og med neste sesong, heter det i en pressemelding.

- Hjelmeset får lære av den beste, og mens han får en solid innføring i idrettssjefrollen vil han ta et stort ansvar på salgs- og markedssiden i forbundet. Den nye idrettssjefrollen skal koble toppidrett og det kommersielle arbeidet mye tydeligere i tiden fremover. Odd-Bjørn er en kjent skikkelse for de fleste, og vi gleder oss over å få han med på laget, sier Rakel Rauntun.

- Jeg er utrolig stolt og takknemlig for å få denne sjansen. Skiskyting står for veldig mye av det jeg liker å jobbe med, gjennom alt fra barne- og ungdomsidrett, folkehelse, verdiarbeid til toppidrett. Posisjonen til idretten er solid hos det norske folk. Her er det gjort mye godt arbeid å bygge videre på, og jeg er takknemlig for å få være med på å utvikle norsk skiskyting videre, sier Hjelmeset i pressemeldingen.

(NTB)