Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odd drøyer med Sunderland-svar

Vil først erstatte Nilsson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sunderland har to ganger lagt inn betydelige bud på Odd-stopper Pelle Nilsson. Det siste er ennå ikke avslått i grenlandsklubben.

Årsak: Odd vil finne en erstatter for svensken, før klubben vil selge stjernestopperen til Championship-klubben.

- Det er viktig at trenerne føler seg rimelig trygge på at vi ved et eventuelt salg ikke står ribbet tilbake, sier Odd-styreleder Tore Andersen til Dagbladet.no.

Han legger til at budet i tillegg må vurderes nøyere

- Vi ønsker å behandle et seriøst bud seriøst, med tanke på trener, spiller og klubb. Vi skal gi den klubben det er snakk om svar i løpet av dagen, sier Andersen.

Ifølge Telemarksavisa har Sunderland økt sitt bud fra 12 til 15 millioner kroner. Den nordengelske klubben har tapt alle sine fire første kamper i serien i august.

Sunderland-manager og -styreformann Niall Quinn varsler store endringer i stallen. Etter 1-3 mot Southend lørdag ga han flere spillere beskjed om at de ikke er gode nok.

- Vi satser på bedre nytt denne uka, og jeg håper det blir en strøm av nye spillere til klubben, sier Quinn til lokalavisa The Evening Chronicle.

PELLE NILSSON BLIR SOLGT? Odd tar en avgjørelse på budet fra Nordøst-England i løpet av dagen.