Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odd får Fair Play-plass i europacup

Om landslaget oppfører seg pent fram til april.

KONTROVERSIELLE I CUPEN: Odd Grenland sto bak to av sesongens mest kontroversielle situasjoner i norsk fotball. Men både Peter Kovacs' scoring på en skadd Håkon Opdal (innfelt) og Kenneth Dokkens nedsparking av Johan Arneng skjedde i cupen, som ikke påvirker Fair Play-tabellen. Og i Tippeligaen har Odd vært nest snillest i klassen. Foto: Scanpix/TV 2 Sporten
KONTROVERSIELLE I CUPEN: Odd Grenland sto bak to av sesongens mest kontroversielle situasjoner i norsk fotball. Men både Peter Kovacs' scoring på en skadd Håkon Opdal (innfelt) og Kenneth Dokkens nedsparking av Johan Arneng skjedde i cupen, som ikke påvirker Fair Play-tabellen. Og i Tippeligaen har Odd vært nest snillest i klassen. Foto: Scanpix/TV 2 Sporten Vis mer

|||

Rosenborg vant både serien og Fair Play-statistikken denne sesongen.

Ettersom RBK allerede er klar for kvalifisering til mesterligaen som seriemester, er det Odd Grenland som nummer to i konkurransen som kan få mulighet til å kvalifisere seg til Europaligaen.

Det forutsetter at norske landslag og klubblag som spiller europacupkamper i perioden fram til 30. april, samlet oppnår et poengsnitt på minimum åtte poeng.

Fair Play-tabellen:

1. Rosenborg (8,12)
2. Odd Grenland (7,97)
3. Molde (7,96)
4. Stabæk (7,93)
4. Vålerenga (7,93)
6. Tromsø (7,92)
7. Strømsgodset (7,84)
8. Bodø/Glimt (7,82)
9. Brann (7,79)
10. Fredrikstad (7,77)
11. Start (7,73)
12. Aalesund (7,72)
13. Lillestrøm (7, 70)
14. Sandefjord (7,63)
15. Viking (7,59)
16. Lyn (7,53)

(NTB)

Dag-Eilev Fagermo 20. oktober: - Ikke overrasket over at vi kan ta Fair Play-plass

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media