BLIR MED START NED? Espen Hoff klarte ikke å hindre nedrykk etter overgangen til Start. Nå er han ønsket i Skien. Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix
BLIR MED START NED? Espen Hoff klarte ikke å hindre nedrykk etter overgangen til Start. Nå er han ønsket i Skien. Foto: Tommy Ellingsen / ScanpixVis mer

Odd får ikke leie Hoff

Har fått nei fra Start i ett år.

Start sier nei til å låne ut Espen Hoff til Odd. Nå legger Grenland-klubben overgangen på is.

- Vi har prøvd å få leie Espen Hoff i ett år, men Start har sagt nei. Så da legger vi den saken på is og jobber videre for å finne en ny angrepsspiller, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Telemarksavisa.

Hoff forlot Odd i 2006, men er sterkt ønsket tilbake. Skien-laget har bare 17 spillere under kontrakt. Fagermo ser for seg tre-fire nye spillere før sesongstart. En av dem kan bli Lars Iver Strand, som også er ønsket av Strømsgodset.

- Med tanke på det sportslige, potensialet i klubben, samt fasiliteter er vi det beste alternativet, men han bor i Oslo og geografisk er jo Strømsgodset da nærmere, sier Fagermo til TA.

Odd jobber også med kontraktsforlengninger med Fagermo samt spillerne Frode Johnsen, Andreas Lie og Fredrik Oldrup Jensen.

(NTB)