Odd fortsetter å pøse inn mål

Aalesund fikk svi på hjemmebane.

ÅPNET KONTOEN: Odds Simen Brenne (t.h.) setter inn 1-0 på Color Line Stadion i Ålesund. Aalesunds Daniel Arnefjord til venstre i bildet.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
ÅPNET KONTOEN: Odds Simen Brenne (t.h.) setter inn 1-0 på Color Line Stadion i Ålesund. Aalesunds Daniel Arnefjord til venstre i bildet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

COLOR LINE STADION (Dagbladet.no): Når Odd Grenland spiller i eliteserien blir det nesten garantert mål. Søndag scoret Skiens-laget for 20. kamp på rad, da Aalesund ble beseiret 2-1 på bortebane.

Odd har ifølge NTB allerede satt klubbrekord. Søndag nådde de hvitkledde en fin milepæl. Ikke siden 0-3-tapet i åpningskampen mot Viking har Odd-spillerne gått målløse av banen.

Målteften gir også resultater. Den nyopprykkede klubben kjemper om medalje, og innehar tredjeplassen med tre poengs margin ned til Brann. For Aalesunds del er situasjonen en helt annen, med tre poeng ned til Strømsgodset på nedrykksplass.

Luken kunne ha vært større. De oransjekledde ledet an fra start hjemme mot Odd, men der gjestene er målgarantisten i eliteserien, er Aalesund så å si det stikk motsatte.

Knalltøffe tider

Aalesund har nylig spilt hjemmekamp mot seriens nummer fire og tre. Neste helg venter Molde på bortebane.

Knalltøffe tider, hevder Kjetil Rekdal.Rekdal ser frem til den spådde bataljen mot storebror Molde neste helg. Bak seg har han seier mot Stabæk og kveldens tap mot Odd Grenland. Et tap han hevder var unødvendig og ikke rettferdig.- Vi har to headinger i stolpen og flere muligheter til å utlikne, men enkelte ganger er det bare slik, hevder han.Men store sjanser gir ikke poeng, det gjør heller ikke godt spill i perioder. - Vi åpner dårlig i starten av første omgang og får et mål i mot, etter det  dominerer vi kampen i en time før Odd tar over igjen, hevdet Rekdal og fikk tilsluttning fra Odd-trener Dag Eiliv Fagermo.- Vi var best de første 20 minuttene og de siste 20 minuttene av kampen. De resterende 50 minuttene var Aalesund best.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer