Odd frister Borgersen

Matthew Booth vil til England og takker nei til kontrakt med Odd Grenland. I stedet starter Odd nye samtaler med Bård Borgersen.

Booth har tidligere sagt han kunne tenke seg å bruke Norge som utstillingsvindu på vei mot større ligaer og klubber ute i Europa. 1,99 meter høye Booth spiller i den sørafrikanske mesterklubben Mamelodi Sundowns, og trente med Brann i 1997.

- Vi hadde gitt Booth frist med å svare innen tirsdag, sier Odds sportslige leder Jan Sæterbakken til TA.

Nå setter Odd i stedet inn en ny sjarmoffensiv mot sin egen midtstopper Bård Borgersen, som har kontrakt med klubben ut denne sesongen.

Borgersen ønsker seg helst utenlands, og er samtidig ønsket av Lillestrøm og Start. I Odd har han nærmest vært avskrevet, men nå forsøker klubben seg igjen.

- Bård er vårt første alternativ, og vi ønsker ham med videre. Det vet Bård. Men vi er avhengige av at han ønsker å gå i forhandlinger, sier Sæterbakken.

Det er ikke Borgersen helt sikker på om han vil ennå:

- Jeg må gå noen runder med meg selv. Jeg har vært, og er fortsatt, svært fristet av spill i utlandet. Blant annet for å lære språk og oppleve en ny kultur. Men jeg ser heller ikke helt bort fra at jeg kanskje blir i Odd, sier Borgersen til Varden.

(Dagbladet.no)