Odd Grenland banket Viking

Endelig fikk Odd-trener Arne Sandstø se god fotball i to omganger. Det resulterte i overkjøring av Viking, 2-0-seier og en oppløftende 3. plass på tabellen.

Skien-laget har slitt med dårlige 2. omganger denne sesongen, men mot Viking søndag fungerte motoren hele kampen. Sjansene kom på løpende bånd i 1. omgang, og Viking skal være svært glad for at det ikke sto mer enn 1-0 til pause.

Det var Martin Wiig som ordnet målet, etter at Espen Hoff hadde snappet opp en unødvendig feilpasning fra Viking. Wiig gjorde jobben sin i duell med Viking-keeper Bo Andersen, og satte ballen mellom beina hans.

Et skadepreget Viking-lag var ikke i nærheten av noe som helst på Odd stadion, og ble regelrett overkjørt av hjemmelaget de første 45 minuttene.

- Dessverre har vi ikke råd til å kjøpe Zinedine Zidane, sa en skuffet Viking-trener Benny Lennartsson etter kampen.

Strålende fornøyd

Odd-trener Arne Sandstø var i motsetning strålende fornøyd med spillernes innsats, og glad for at det endelig fungerte i to omganger.

- Det er godt å se at vi klarer å fullføre en kamp. Vi sørget for at Viking knapt hadde målsjanser, og det er vi godt fornøyd med. Nå blir det moro i fortsettelsen, sa han.

Odd ligger på 3. plass tre poeng bak serieleder Lyn etter 11 serierunder.

Viking kom seg noe i 2. omgang, men klarte aldri å heve seg over Odd. Personlige feil preget spillet til Viking hele kampen, noe som straffet seg igjen etter 75 minutter. Ronny Deila brøt et Viking-angrep og sendte ballen videre til Christian Flindt Bjerg, som skjøt i krysset fra drøye 20 meter.

- I dag hadde ingen slått oss, mente målscoreren etter kampen.

(NTB)