Odd håper Start tar gull

Lørdag skal de stoppe Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Odd Grendland er sikret ny kontrakt i Tippeligaen, og har i utgangspunktet bare æren og noen plasseringer midt på tabellen å spille for.

Odd-gutta håper derimot at seier mot Vålerenga på lørdag skal føre til noe annet: Seriegull til Start.

Det er Telemarksavisa som har spurt spillerne om de håper på gull til Oslo eller Kristiansand.

Avisa fikk et rungende Start til svar.

- Det er ekstra gøy at vi kan hjelpe til i siste serierunde. Jeg har mange kompiser som er Vålerenga-supportere, og håper å påføre dem smerte, sier Espen Hoff med et smil.

Tommy Svindal Larsen har selv spilt for Start og håper de tar gullet, selv om han vil synes synd på VIF om gullet glipper for dem for andre år på rad. Morten Knutsen er også tidligere Start-mann, og sier han er gira før helgas kamper.

Flere av Odd-spillerne har dessuten hatt Tom Nordlie som trener i Skien.

VIL MOBBE KOMPISENE: Espen Hoff - som er utestengt mot Vålerenga - håper Start vinner siden kameratene hans holder med VIF. Foto: SCANPIX
VIL MOBBE KOMPISENE: Espen Hoff - som er utestengt mot Vålerenga - håper Start vinner siden kameratene hans holder med VIF. Foto: SCANPIX Vis mer
SYNES SYND PÅ VIF: Tommy Svindal Larsen har hatt flere gode år i Start, men vil synes synd på Enga om de misser på målstreken igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer