- Odd har sikret seg Valencia

I tillegg kommer tremenningen til norsk landslagsback.

(Dagbladet.no): Odd Grenland-trener Dag-Eilev Fagermo bekrefter at Alex Valencia er så godt som klar for klubben. Dermed er treneren for Skiens-klubben godt i rute med sin sommershopping, som fra før av av har sikret seg Håvard Storbæk, tremenningen til den mer meritterte Jarl André.

Valencia hentes fra danske AGF. Ifølge Telemarksavisa skriver trolig 28-åringen under på en treårskontrakt og blir spilleklar når overgangsvinduet åpner 1. august.- Sportsdirektøren til AGF kommer hjem fra ferie fredag og da fullføres de siste detaljene. Så jeg kan vel nå si at Alex Valencia er i boks, sier Fagermo til Telemarksavisa.

Valencia har tidligere spilt for Åsane, Brann og Start. I Start var han en av klubbens viktigste spillere i jubelsesongen som etterhvert endte med seriesølv.

Tremenningen til Jarl André

Odd Grenland har også signert den målfarlige midtbanespilleren Håvard Storbæk (22) som bosmanspiller fra Nybergsund.

Storbæk skal fullføre sesongen for Nybergsund før han slutter seg til sin nye klubb.

Han har signert en 3 års-kontrakt og kommer til å slutte seg «odderane» fra 15. november.

Håvard Storbæk, som er tremenningen til Jarl André Storbæk, scoret 15 mål i andre divisjon i fjor, og har hittil i år scoret 5 mål i den nest øverste divisjonen.

- Odd har sikret seg Valencia

- Jeg skal satses på og ikke bare være stallfyll, sier spilleren som har gått gradene i det norske seriesystemet.

Tross sin unge alder har han allerde vært innom femte-, tredje, andre- og førstedivisjon.

RETUR TIL TIPPELIGAEN: i 2005 var Valencia med på å sikre Start Seriesølv. Her er han i kamp mot sin gamle klubb Brann, og Helge Haugen, nå i Tromsø. FOTO: MARIT HOMMEDAL/ SCANPIX
RETUR TIL TIPPELIGAEN: i 2005 var Valencia med på å sikre Start Seriesølv. Her er han i kamp mot sin gamle klubb Brann, og Helge Haugen, nå i Tromsø. FOTO: MARIT HOMMEDAL/ SCANPIX Vis mer