«NY BENTLEY» Den nigerianske angriperen George White Agwuocha er klar for Odd Grenland. Trener Dag-Eilev Fagermo (bildet) er glad for nykommeren, men sier det vil ta tid å tilpasse seg den norske serien. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
«NY BENTLEY» Den nigerianske angriperen George White Agwuocha er klar for Odd Grenland. Trener Dag-Eilev Fagermo (bildet) er glad for nykommeren, men sier det vil ta tid å tilpasse seg den norske serien. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

Odd hentet «ny Bentley»

Kjøpte nigeriansk 18-åring.

Den nigerianske angriperen George White Agwuocha er klar for Odd Grenland. 18-åringen har skrevet under på en tre og et halvt år lang kontrakt, melder Telemarksavisa.

- Jeg er veldig glad for å være Odd-spiller, sier Agwuocha til avisen.

Spilleren blir i Skien sammenlignet med Bentley, som ble solgt til Brann tidligere i år. Ifølge lokalavisen betaler Odd 700.000 kroner for gutten som har landskamper for Nigeria U17 og U20.

- Målet mitt er å score ett eller to mål i høst. Jeg har sett laget spille noen kamper mens jeg har vært i Skien og ønsker å være med å vinne kamper framover, sier Agwuocha.

Trener Dag-Eilev Fagermo er glad for nykommeren, men sier det vil ta tid å tilpasse seg den norske serien.

- Han har en del å gå på når det gjelder lagtaktikk og fysikk, men vi har god tid, sier Fagermo, som åpner for å bruke Agwuocha mot Viking i eliteserien allerede fredag.

(NTB)