Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odd Inge Olsen: - Fikk kick av Maradona

MOLDE (Dagbladet): Molde - Tromsø 4 - 3. Inspirert av sitt store forbilde Diego Maradona scoret Odd Inge Olsen en norsk kopi av argentinerens historiske mål mot England i VM-kvartfinalen 1986.

- Maradonna var mitt store forbilde. Jeg fikk et kick, gliser Odd Inge Olsen etter målet som kom slik:

20 sekunder på overtid i første omgang vendte han opp med ryggen mot mål nede ved sidelinja. Først ble to mann lurt vekk før 16-metersstreken, og deretter tre innenfor - før Olsen dundret sin andre fulltreffer for dagen lekkert over keeper.

Riktignok var Maradonas lekkerbisken en klasse over, men dog...

«Olsen-driver»

- Nei, jeg har aldri scoret et så fint mål tidligere. Det var bare å sette igang da jeg fikk ballen ute på siden. Når du ser at det går, får man et kick, sier Odd Inge - som ga begrepet «Olsen-driver» en ny mening i går..

Hjemme har han redigert og videoarkivert sine Tippeligascoringer opp gjennom årene, men i det siste har han ikke gjort det.

- Det er blitt for lenge mellom hver scoring. Denne bør jeg nok få inn der uansett, sier Olsen som håper scoringen viser vei:

Må utfordre mer

- Det er slik vi kantspillere skal spille. Vi må tørre å utfordre mer, sier han.

- Problemet mitt er at jeg blir for lite med i spillet. Angrepet vårt er for mye venstrevridd, sier Odd Inge Olsen.

PS! I går fikk Olsen en ny påminnelse om 16-maikampen mot Sogndal da han satte Tommy Øren utfor med beinbrudd etter en takling bakfra. Tromsøs Jan Egil Brekke brakk trolig armen etter en duell med Olsen før halvtimen var gått.

- Har du sett norske scoringer som er bedre enn Olsens raid i går?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media