<strong>AKTUELL FOR ODD:</strong> Odd håper å kunne kjøpe Ulrik Flo fra Sogndal. Klubbene har forhandlet om en avtale de siste dagene.
 Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
AKTUELL FOR ODD: Odd håper å kunne kjøpe Ulrik Flo fra Sogndal. Klubbene har forhandlet om en avtale de siste dagene. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Odd jakter Ulrik Flo: - Kan gå rett inn på laget

Forhandler om en avtale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Odd håper å kunne kjøpe Ulrik Flo fra Sogndal. Klubbene har forhandlet om en avtale de siste dagene.

Angriperen og Odd skal være enige om de personlig betingelsene, men foreløpig har ikke klubben fått til en overgang. Dag-Eilev Fagermo har likevel ikke gitt opp håpet på Flo, melder Varden.

- Ja, det kan skje veldig fort. Jeg har en spiller jeg er enig med, og som vil til Odd. Foreløpig er prisen for høy, men jeg kan si så mye at spilleren er så god at han går rett inn på laget, sa Fagermo til avisa.

Skiensklubben konkurrerer på mange fronter for øyeblikket. Siden starten av juli har de spilt to kamper i uka. De har deltatt i europaligakvalifiseringen, i tillegg til serien og spilte kvartfinale i cupen denne uka. Den røk de ut av.

- Vi er i dialog med Odd om en overgang for Ulrik, men er foreløpig ikke enige. Men avstanden er ikke større enn at det bør la seg gjøre å komme til enighet, sa daglig leder i Sogndal, Egil B. Mundal.

Flo har spilt hele sin aktiv karriere i Sogndal. Han kom til klubben i 2006. Odd har tidligere i overgangsvinduet hentet Pape Pate Diouf på lån fra Molde.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer