SKAL I MØTER MED ODD: Elbasan Rashani var tidvis strålende i 1-1-kampen mot Viking. Etter 78 minutter satte venstrekanten inn sitt tredje mål for sesongen. Her er han i duell med Björn Daniel Sverrisson.
 Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
SKAL I MØTER MED ODD: Elbasan Rashani var tidvis strålende i 1-1-kampen mot Viking. Etter 78 minutter satte venstrekanten inn sitt tredje mål for sesongen. Her er han i duell med Björn Daniel Sverrisson. Foto: Carina Johansen / NTB ScanpixVis mer

Odd kan miste juvelen

Fagermo om kontraktsforhandlingene: - Det er så mye rart.

STAVANGER (Dagbladet): Mot Viking scoret Elbasan Rashani (20) sitt tredje mål for sesongen, men utenfor banen har stortalentet fremdeles til gode å bli enig med Odd om ny kontrakt.

For to år siden var Rashani ønsket av daværende Molde-trener Ole Gunnar Solskjær. Da forlenget unggutten kontrakten med Odd til ut inneværende sesong.

Siden den gang har 20-åringen tatt ytterligere steg, og i år har Rashani vært en av klubbens beste spillere. En ny kontrakt har det likevel ikke blitt noe av enda.

- Jeg trives veldig godt i Odd, og det er ingen dramatikk rundt dette. Vi har en god dialog, sier Rashani til Dagbladet.

- Godt spørsmål - Hvorfor har ikke du og klubben kommet til enighet enda?

- Det er et godt spørsmål, egentlig, svarer Rashani.

- Har du sagt nei til noen forslag fra klubben?

- Det vet jeg ikke helt om jeg kan svare på.

Den talentfulle kantspilleren understreker at han ikke ønsker å snakke mer om kontraktssituasjonen før det foreligger noe mer konkret.

- Mye rot Det vil imidlertid Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

- Jeg håper og tror at han forlenger, sier Fagermo til Dagbladet.

- Hvorfor har han ikke skrevet ny kontrakt?

- Det kan jeg ikke si så mye om. Vi skal ta en prat i slutten av mai. Her er det agenter inne i bildet. Det er så mye rart. Det kompliserer ting, sier Fagermo, uten å ville utdype.

ØNSKER RASHANI VIDERE: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo håper og tror den talentfulle kantspilleren Elbasan Rashani (20) blir i klubben.
 Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
ØNSKER RASHANI VIDERE: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo håper og tror den talentfulle kantspilleren Elbasan Rashani (20) blir i klubben. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer