Odd-kaptein: - Kunne lagd åtte mål

Tre minutter på overtid reddet lagkaptein Jan Frode Nornes ett poeng for Odd i en kamp telemarkingene burde vunnet komfortabelt.

SKIEN (Dagbladet): - Med maksimal effektivitet kunne vi scoret åtte mål. Jeg kan ikke huske sist vi dominerte så totalt i en tippeligakamp, sier Nornes til Dagbladet etter 3-3-målet.

Scoringen var hans andre på 120 tippeligakamper, og det første siden 2000-sesongen da han ble målscorer i hjemmekampen mot Molde.

- Med 13-3 i målsjanser burde vi vunnet greit. Hele kampen føltes det som vi stanget mot en mur. Utlikningsmålet var viktig med tanke på medaljekampen, og kom på en keeperretur fra 25 meter. Selv om vi ikke vant, synes jeg laget viste høy moral, sier Jan Frode Nornes.

Odd hadde også et straffespark i første omgang, men Edwin van Ankeren gjorde som laget pleier - og misset. Tidligere i år har Bent Inge Johnsen, Christian Flindt Bjerg og Ronny Deila (to ganger) misset fra 11-metersmerket.

- Vi var et hav bedre enn Sogndal, som scoret to mål etter å ha vært to og en halv gang innafor 16-meteren vår. Det var et ran at vi ikke vant, sier Odd-trener Arne Sandstø til Dagbladet.

Hvis Odd greier en E-cupplass, er inntektsmulighetene alt fra én million og oppover.