Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odd kjempet seg til tre poeng mot Bodø/Glimt

2-1 i Skien.

SEIER: Odd kjempet seg til tre poeng etter 2-1 over formlaget Bodø/Glimt i eliteserien fotball søndag.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
SEIER: Odd kjempet seg til tre poeng etter 2-1 over formlaget Bodø/Glimt i eliteserien fotball søndag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer

Odd kjempet seg til tre poeng etter 2-1 over formlaget Bodø/Glimt i eliteserien fotball søndag.

Odd er for alvor med i kampen om medaljene bak suverene Rosenborg og har nå 41 poeng.

Hjemmespillerne styrte kampen som de ville, men ballen ville ikke i mål i 1. omgang. Derfor lovet Odd-trener Dag Eiliv Fagermo mål i annen omgang hvis laget hans fortsatte å spille som det gjorde. Han etterlyste derimot litt flere innlegg fra kantene.

- Jeg er kjempefornøyd. Vi gjorde en veldig bra kamp. Vi er knallbra mot en meget god motstander, sa Fagermo til C More etter kampen.

Dårlig presisjon Bodø/Glimt hadde litt for dårlig presisjon i spillet sitt til å være farlig på Odds halvdel, mens hjemmelaget spilte seg fram til mange gode muligheter med blant annet stolpetreffer og skudd rett i ansiktet på Glimt-målvakt Pavel Londak.

Åtte minutter etter hvilen kom det etterlengtede målet som hjemmefansen ventet på. Olivier Occean ble revet ned inne i feltet, og dommeren pekte på straffemerket til ville protester fra Glimt-spillerne. Occean holdt hodet kaldt og var sikker fra straffemerket.

Matchvinner på bursdagen Fredrik Nordkvelle fylte 30 år søndag, og han fikk æren av å score 2-0-målet tolv minutter før slutt. Det skulle vise seg å bli målet som avgjorde kampen.

- Jeg gjorde unna feiringen i landslagspausen, sa matchvinneren.

Innbytter Erik Tønne reduserte fire minutter før slutt nærmest ut fra ingenting. Hans heading var det ingen av Odd-spillerne som virket interessert å gjøre noe med.

- Vi gir aldri opp. Det er jeg mest fornøyd med, men vi tapte for et veldig godt lag. De var kjempegode, slo Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen fast.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling