Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odd kontakter LSK om Rambekk

Erstatter Pelle Nilsson?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Odd må ikke selge Per Nilsson for å hente Anders Rambekk. Mandag tar klubbledelsen kontakt med Lillestrøm for å kjøpe landslagsstopperen. Odd skal også ha inn en ny spiss.

Anders Rambekk har ett år igjen av kontrakten på Åråsen, men er villig til å forlate klubben etter at LSK sa ja til et bud fra Strømsgodset.

Da Odd kom på banen, ønsket Rambekk lengre tid til å tenke. Det førte til at Strømsgodset trakk sitt bud. Nå skal det stå mellom videre spill i Lillestrøm eller retur til Odd Grenland. Anders Rambekk, som mandag drar til Serbia sammen med det norske landslaget, sier selv at sjansen er fifty-fifty for det ene eller det andre.

– Jeg tar kontakt med Lillestrøm mandag. Så får vi se om det er mulig å få til et kjøp, sier styreleder i Odd, Tore Andersen, til Telemarksavisa.

Strømsgodsets bud, som ble godtatt av Lillestrøm, skal ha vært på i overkant av tre millioner kroner. Andersen blir ikke skremt av en slik sum.

De fleste tror Per Nilsson forsvinner fra Odd i løpet av vinteren. Men det er ikke noe «must» for at Rambekk kan hentes.

– Vi skal nok ha råd til å ha både Nilsson og Rambekk i stallen, fastslår Andersen, som også er klinkende klar på at en ny spiss på hentes inn.

At det kan ble enda flere nye ansikter er også tenkelig. Trenerne Arne Sandstø og Gaute Larsen ønsker seg spesielt flere rutinerte «ringrever». (ANB)

ODD GJØR FRAMSTØT: Anders Rambekk kan være på vei tilbake til Odd Grenland. I dag tar Skien-klubben kontakt med Lillestrøm om en mulig overgang. Foto: SCANPIX
ODD GJØR FRAMSTØT: Anders Rambekk kan være på vei tilbake til Odd Grenland. I dag tar Skien-klubben kontakt med Lillestrøm om en mulig overgang. Foto: SCANPIX Vis mer
Hele Norges coronakart