Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Odd-ledelsen er amatører

Per Nilsson er redd proff-eventyret ryker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En strålende Tippeliga-sesong har gjort Odd-stopper Per Nilsson ettertaktet på overgangsmarkedet. Den engelske Championship-klubben Sunderland har lagt inn bud på 15 millioner kroner.

Men den unge svensken frykter nå at proff-eventyret ryker på grunn av det han betegner som «en stor amatørgreie», skriver Varden.

- Klubben har hele tiden sagt at jeg er et av de største salgsobjektene. Så kommer det to meget seriøse bud fra Sunderland, det siste på over 15 millioner kroner. Da må man plutselig finne en erstatter for at jeg skal få lov til å reise. Det hele vitner om en stor amatørgreie, forteller 23-åringen.

Odd-ledelsen på sin side sier de først og fremst må tenke på seg selv.

- Jeg forstår at Per er skuffet. Min og styrets oppgave er å ivareta Odds interesser som en Tippeligaklubb. Derfor må vi ha en erstatter på plass før noen kan selges unna, som Nilsson i dette tilfellet, sier Odds styreleder Tore Andersen.

Uten at Nilsson blir mer positivt innstilt av den grunn.

- Bare tull. Man kan vel ikke snakke om å selge spillere med stor fortjeneste og samtidig ikke ha planlagt en backup, svarer Pelle.

Selv om Nilsson er tydelig skuffet over klubbens opptreden, forsikrer han at han vil opptre profesjonelt.

FRUSTRERT NILSSON:
Odds Per Nilsson er irritert på det han mener er amatørmessig oppførsel fra Odd-ledelsen i forbindelse med forhandlinger om en overgang til Sunderland for svensken. Foto:Scanpix
FRUSTRERT NILSSON: Odds Per Nilsson er irritert på det han mener er amatørmessig oppførsel fra Odd-ledelsen i forbindelse med forhandlinger om en overgang til Sunderland for svensken. Foto:Scanpix Vis mer

- Ja, selvfølgelig. Uansett må jeg prestere for at andre skal være interessert i meg. Dessuten gir jeg alltid alt for trenerne og de andre gutta. Jeg vil gjerne legge til at tiden i Skien har vært den perioden i mitt liv hvor framgangen har vært størst, takket være trenerne og spillerne. Det er jeg evig takknemlig for. Derfor synes jeg det er trist at ledelsen sørger for at min respekt for Odd forsvinner, avslutter Per Nilsson.