Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odd leier Addo fra Løv-Ham

Blir i Skien ut sesongen.

ADDO TIL ODD:  Paul Addo (t.h.) i aksjon for Ghana i U17-VM i 2007. Løv-Ham-spilleren lånes ut til Odd ut sesongen. Foto: Ahn Young-joon, AP/Scanpix
ADDO TIL ODD: Paul Addo (t.h.) i aksjon for Ghana i U17-VM i 2007. Løv-Ham-spilleren lånes ut til Odd ut sesongen. Foto: Ahn Young-joon, AP/Scanpix Vis mer

Løv-Ham leier ut ghaneseren Paul Addo (20) til Odd Grenland.

Klubbene kom til enighet om en avtale sent i går kveld kveld, melder bt.no. Han skal spille for Odd ut sesongen, men skiensklubben har også opsjon på kjøp.

- Hensynet til klubben har den største prioritet. Vår økonomiske hverdag er svært krevende, og vi jobber hardt og målrettet etter tiltaksplaner som kan bedre klubbens situasjon. Da forespørsel fra Odd kom på Paul Addo, hadde vi ikke noe annet valgt enn å inngå dialog og forhandlinger, sier Løv-Hams daglige leder Jan Tore Guntveit.

- Vi får inn leiesum ut sesongen, og det spares lønnsutgifter. Minus forsterkninger inn vil likevel summen gi oss netto besparelse hver måned, legger Guntveit til.

Løv-Ham serieåpninger borte mot Ranheim i 1. divisjon søndag. Odd Grenland skal møte Sogndal på bortebane i eliteserien.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media