Odd nekter å selge Nilsson til Rosenborg

På grunn av Koné-nei.

(Dagbladet.no):  At Rosenborg ønsker seg Sverige-stopper Per Nilsson er tippeligaens dårligst bevarte hemmelighet. I dag setter Odd Grenland en stopper for trøndernes kjøpeplaner.

I en pressemelding skriver Odd at klubben avslutter dialogen med Rosenborg, både om Nilsson og RBKs afrikanske spiss Yssouf Koné - som skulle gått andre veien på utlån.

Odd-direktør Hans Erik Utne sier til Dagbladet.no i ettermiddag at det ikke foreligger andre henvendelser på Nilsson, og at svensken er Odd-spiller ut 2008-sesongen.

Koné stoppet dialogen

RBK-spiss Kones vingling oppgir som hovedårsaken til forhandlingsbruddet med Rosenborg. Seinest i går uttalte RBK-direktør Rune Bratseth til Dagbladet.no at 25-åringen fortsatt var på vei til Telemark.

Men kvelden før sa spissen selv til TV 2 at han ikke ville på utlån til Odd. Det samme skal han ha gjentatt til Adresseavisen i går kveld.

- Odd Grenland føler saken har endret seg bla ved at Kone har sådd tvil om sin egen motivasjon. Videre føler vi at risikoen i denne saken er for høy, skriver Odd i pressemeldingen.

- Dere føler at Kone ikke ønsker å spille for Odd?

Odd nekter å selge Nilsson til Rosenborg

- Nei, og det har han gitt uttrykk for selv, sier Odd-direktøren. 

Start fikk nytt nei

Grenlandsklubben ønsker fortsatt å forsterke laget i overgangsvinduet, men neppe med RBK-spillere.

Også Start har vist interesse for Koné, på tross av at  RBK ikke ønsket å selge Burkina Foso-angriperen til sørlandslaget. Med Odds avslag steg håpet i Kristiansand.

Men det varte ikke lenge, for straks kom Rosenborg reaksjonen på et nytt framstøt fra Start.

-  Det budet har Rosenborg avslått i dag, sier Start-direktør Svein Mathisen til Nettavisen.

Odd nekter å selge Nilsson til Rosenborg