Odd nekter å slippe Ruud til Viking

Men Ruud trygler om å bli solgt.

Espen Ruud (23) er enig med Viking om sin kontrakt, men Odd Grenland vil ikke selge spilleren.

- Vi har fått et bud og takket nei med en gang. Samtidig svarte vi at vi ikke vil selge Espen, sier Odd-direktør Hans Erik Utne til varden.no.

- Klubben er fullstendig klar over at Espen har sagt at han ikke vil forlenge, og at vi kan miste ham neste sesong. Men Odds mål er å rykke rett opp igjen og anser ham som en av de viktigste brikkene. Derfor er vi villig til å ta den sjansen, legger Utne til.

Ruud håper at klubben vil la ham gå til Viking.

- Jeg er lysten på nye utfordringer og håper de blir enige. Jeg var lojal i fjor og forlenget min avtale. Nå håper jeg Odd kan være det med meg, sier Ruud.

23-åringen har vært i forhandlinger med Viking, og mandag så det ut som om overgangen ville gå i orden.

- For halvannen til to uker siden fikk vi tillatelse av Odd til Ã¥ snakke med Ruud. Vi er nå enig med ham om hans personlige betingelser, sier Vikings sportsdirektør Egil Østtenstad til Aftenbladet.no.

Ruud var aktuell for Viking før årets sesong, men valgte den gang å takke nei, og å forlenge med Odd. Han har kontrakt med Skiens-klubben neste sesong.

BER OM Å BLI SOLGT: Espen Ruud mener Odd Grenland bør gjengjelde lojaliteten han viste dem i fjor. Foto: SCANPIX
BER OM Å BLI SOLGT: Espen Ruud mener Odd Grenland bør gjengjelde lojaliteten han viste dem i fjor. Foto: SCANPIX Vis mer

(NTB)