Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odd og Haugesund skal til Nord-Irland i e-cupen

Odd og Haugesund har trukket Ballymena United FC og Coleraine FC fra Nord Irland som motstandere i første kvalifiseringsrunden til Europaligaen.

BRITISK MOTSTAND: Haris Hajradinovic og Haugesund skal til Nord-Irland i første kvalikrunde i e-cupen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix
BRITISK MOTSTAND: Haris Hajradinovic og Haugesund skal til Nord-Irland i første kvalikrunde i e-cupen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både Odd og Haugesund trakk det som kan kalles overkommelig motstand i den første kvalifiseringsrunden til Europaligaen.

Da de innledende kvalifiseringsrundene til Europa League ble trukket i sveitsiske Nyon mandag ble det klart at Odd møter Ballymena United FC, mens Haugesund møter Coleraine FC. Begge skal dermed møte motstand fra Nord-Irland.

- Vi er fornøyd. Det er et spennende land. Vi ønsket bortekamp først, men uansett, vi er seedet og skal slå det laget, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til NTB.

- Vi er godt fornøyd med trekningen. Sportslig sett bør vi ha gode muligheter, og Nord-Irland blir et spennende reisemål for våre tilhengere, sier daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, til NTB.

Brann kommer inn i kvalifiseringen i 2. runde. Hvem de møter blir trukket senere mandag.

(NTB)

Hele Norges coronakart