FARVEL? Lars-Kristian Eriksen kan forlate Henning Berg og LSK gratis etter sesongen, og har allerede vært i kontakt med Odd. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
FARVEL? Lars-Kristian Eriksen kan forlate Henning Berg og LSK gratis etter sesongen, og har allerede vært i kontakt med Odd. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer

Odd ønsker seg LSK-back

Eriksen er bosmanspiller til høsten.

Lillestrøms forsvarer Lars-Kristian Eriksen kan bli Odd-spiller fra neste sesong.

28-åringen sitter på en kontrakt som går ut etter sesongen, og har vært i kontakt med skiensklubben med tanke på en overgang i vinter. Odd skal ønske seg bedre dekning i forsvar, spesielt på høyre back nå som Steffen Hagen blir brukt som midtstopper.

- Min agent, Gunnar Martin Kjenner, har snakket med Odd. Jeg ser på dem som en aktuell klubb, hvis de ønsker å fortsette praten, sier Eriksen til Varden.

Også Odd-trener Dag-Eilev Fagermo bekrefter at sunnmøringen kan være en forsterkning han kan tenke seg.

- Ja, vi ønsker Lars-Kristian Eriksen hit til Odd, men først i 2012-sesongen, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

En annen forsterkning, nigerianske George White, kan bli klar for Odd i løpet av kort tid. Den nigerianske angriperen har imponert på prøvespill, og bestod den medisinske testen torsdag. Dermed er det muligheter for at han får sin debut mot Aalesund søndag.

(NTB)