Odd-poeng på overtid

Svindal Larsen utvist mot Ham-Kam.

(Dagbladet.no): To gule kort, det siste for en kynisk takling på Petter Vaagan Moen, sendte Tommy Svindal Larsen i dusjen 18 minutter før slutt hjemme mot Ham-Kam.

Uten sin midtbanegeneral klarte likevel Odd å hente inn Ham-Kams 2-1-ledelse og fikk med seg ett poeng da Sebastian Henriksson scoret to minutter på overtid.

Olsen-sjanser

Ham-Kam startet forrykende med to store sjanser til Espen Olsen i løpet av de første tre minuttene. Mot slutten av omgangen, som Odd Grenland hadde styrt ganske kontrollert, fikk Olsen sin revansje og chipet ballen over Rune Almenning Jarstein i Odd-målet til 1-0.

Patrick Suffo, som har vært svært god for Odd siden han kom til klubben i sommer, utlignet etter rot i Ham-Kam-feltet sju minutter pause, men Ham-Kam tok igjen ledelsen i det 56. minutt.

Hamar-laget fikk indirekte frispark i Odds 16-meter og Petter Vaagan Moen klinket ballen i krysset.

Flere ute

Med Tommy Svindal Larsen utvist, jaget Odd scoring i sluttminuttene og fikk det da Henriksson sklei ballen i mål i det 92. minutt.

Poenget gjør at Odd Grenland etter alt og dømme kan glemme nedrykksstriden, mens Ham-Kam ennå ikke kan føle seg sikre.

Et skår i gleden for Odd er at de mangler flere spillere til neste seriekamp. Fernando de Ornelas er allerede utestengt, og i dag pådro Svindal Larsen og Patrick Suffo seg karantener.