Odd reagerer på talentfisking

Tysk klubb ville snappe Gulsvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den tyske klubben TSG Hoffenheim ønsket å sikre seg Odds Fredrik Gulsvik (17) og tok kontakt med talentet - Odd ble ikke informert.

Sportsdirektør i klubben Hallvar Thoresen reagerer på måten tyskerne behandlet saken på.

- Vanlig folkeskikk er å kontakte klubben og informere om at man er interessert i spilleren. Det har ikke Hoffenheim gjort. Det synes jeg er merkelig, sier han til NRK.

Den tyske klubben i nest øverste divisjon satser det som satses kan for å rykke opp til 1. Bundesliga. Tidligere i år hentet de Per Nilsson fra Skiensklubben og det skal være slik de fattet interesse for Gulsvik.

- De var interessert i å få vite mer om han. Men verken fra Fredrik eller Odd sin side var dette aktuelt. Det skjedde fort og stoppet fort. Det er viktig for Fredrik å ta de riktige stegene og Odd er rett klubb for ham, sier spillerens rådgiver Jan Kvalheim.

Gulsvik kom inn som en komet på et Odd lag i motvind i vårsesongen. Etter tre kamper som innbytter var fasiten mål i alle kamper. Ifølge trener Gaute Larsen vil han få ytterligere A-lagssjanser selv om konkurransen er større nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer