Odd reagerer på talentfisking

Tysk klubb ville snappe Gulsvik.

Den tyske klubben TSG Hoffenheim ønsket å sikre seg Odds Fredrik Gulsvik (17) og tok kontakt med talentet - Odd ble ikke informert.

Sportsdirektør i klubben Hallvar Thoresen reagerer på måten tyskerne behandlet saken på.

- Vanlig folkeskikk er å kontakte klubben og informere om at man er interessert i spilleren. Det har ikke Hoffenheim gjort. Det synes jeg er merkelig, sier han til NRK.

Den tyske klubben i nest øverste divisjon satser det som satses kan for å rykke opp til 1. Bundesliga. Tidligere i år hentet de Per Nilsson fra Skiensklubben og det skal være slik de fattet interesse for Gulsvik.

- De var interessert i å få vite mer om han. Men verken fra Fredrik eller Odd sin side var dette aktuelt. Det skjedde fort og stoppet fort. Det er viktig for Fredrik å ta de riktige stegene og Odd er rett klubb for ham, sier spillerens rådgiver Jan Kvalheim.

Gulsvik kom inn som en komet på et Odd lag i motvind i vårsesongen. Etter tre kamper som innbytter var fasiten mål i alle kamper. Ifølge trener Gaute Larsen vil han få ytterligere A-lagssjanser selv om konkurransen er større nå.

- Han er høyaktuell for laget, men nå som vi har fire spisser er det stor konkurranse. Jeg kan vanskelig se for meg en bedre arena for unge spillere enn Odd, sier Larsen.

(NTB)

BLE KONTAKTET: Den tyske klubben som hentet Pelle Nilsson tok direkte kontakt med Fredrik Gulsvik, uten å gå via Odd først. Foto: Torbjørn Berg/Dagbladet
BLE KONTAKTET: Den tyske klubben som hentet Pelle Nilsson tok direkte kontakt med Fredrik Gulsvik, uten å gå via Odd først. Foto: Torbjørn Berg/Dagbladet Vis mer