Odd scoret fire og vant

Etter tre strake tap fikk Odd tilbake selvtilliten med 4-2 over Haugesund.

Odd produserte tre sjanser før pause og scoret på alle. Det trengte disiplene til Arne Sandstø. Odd har slitt voldsomt med uttellingen i de siste kampene. Sandstø smilte fra øre til øre etter at seieren over Haugesund var et faktum.

- Deilig! Alle i Skien forventet at vi skulle vinne denne kampen, og det klarte vi også på en rimelig grei måte, sa eliteseriens yngste trener.

Han var ikke i tvil om hvorfor laget hans vant.

- Resepten var godt forsvarsspill. Vi nektet dem rom og oppspill og hadde god kontroll på det meste, sa Sandstø.

Odd dominerte stort de første 45 minuttene, 3-0 ved pause sier det meste om det. Det gikk hele 33 minutter før bortelaget fikk til sin første avslutning. Odds Erik Pedersen styrte midtbanen som han ville, og hjemmespillerne var drepende effektive.

I 2. omgang ble det langt jevnere. Haugesund kom seg stadig oftere til avslutninger, og det var fullt fortjent da måltyven Hans Berggren reduserte til 3-1.

Odd gjorde et lurt bytte da Thomas Røed kom inn midtveis i omgangen. Røed punkterte kampen da han scoret nesten umiddelbart.

Haugesund fikk til et lompeskudd som gikk i tverrliggeren mot slutten, og Berggren laget sitt andre for dagen da han satte returen i mål.

(NTB)