Odd-smell mot heltemodige Tromsø-gutter

Uavgjort etter to stolpetreff.

UAVGJORT: Tromsøs Christian Landu Landu bidro til å holde Rafik Zekhnini og de øvrige Odd-spillerne unna gjestenes mål. 
Foto: Scanpix
UAVGJORT: Tromsøs Christian Landu Landu bidro til å holde Rafik Zekhnini og de øvrige Odd-spillerne unna gjestenes mål. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Odd - Tromsø 0-0

(Dagbladet): Etter en tam første omgang hvor gjestene Tromsø bare slapp Odd til én sjanse på Skagerak Arena, handlet alt om hvittrøyene fra Skien i den andre.

Med et langt raskere balltempo og to Odd-backer som kom høyere i banen enn det som var tilfellet før hvilen, måtte Tromsø-spillerne kjempe heroisk for å stå imot uttallige innlegg som alle søkte etter pannebrasken til Olivier Occean.

Etter en presis slått corner fra Thomas Grøgaard i det 53. spilleminuttet var også kraftpluggen fra Canada uhyre nær scoring, men Occeans heading traff bare innsiden av stolpen før den havnet i klypene til TIL-keeper Gudmund Kongshavn. Fem minutter på overtid banket også Jone Samuelsen et skudd i aluminiumet, men nærmere kom aldri Odd et seiersmål. Det gjør at Dag-Eilev Fagermos menn tapte det som kan vise seg å bli to viktige poeng i medaljekampen.

Ubeseirede Resultatet betyr også at begge lagene fremdeles er ubeseiret etter sesongens tre første tippeligarunder. Mens Odd står med en seier, som kom i serieåpningen mot Rosenborg, har Tromsø tatt poeng i to av sesongens antatt vanskeligste bortekamper i form av besøkene til Molde for tre uker siden og Skien i ettermiddag - i tillegg til hjemmematchen mot Start sist.

- Tromsø forsvarte seg veldig bra. Vi ble frustrerte, men det var helt fair. Vi gjør en for dårlig første omgang. Den andre er veldig bra, den, men vi klarer ikke få det målet vi vil ha. Da fortjener Tromsø det ene poenget, sier Fagermo til TV 2.

Tøff motstand Allerede neste helg venter nok en stor oppgave for Odd. Da venter Viking i Stavanger. Kjell Jonevrets mannskap har åpnet forrykende, med sju av ni mulige poeng og null innslupne mål.

For Tromsøs del returnerer «Gutan» til Alfheim, hvor Strømsgodset kommer på besøk.

Slik stilte lagene:

Odd (4-3-3): Rossbach - Ruud, Semb Berge, Hagen, Grøgaard - Samuelsen, Oldrup Jensen, Nordkvelle - Bentley, Occean, Zekhnini

Tromsø (4-4-1-1): Kongshavn - Norbye, Ødegaard, Wangberg, Antonsen - Andersen, Landu Landu, Johansen, Nilsen - Åsen - Espejord

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer