Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odd sørget for første Godset-tap siden mai

- Det er bittert, sier Deila.

(Dagbladet): Odd Grenland - Strømsgodset 2-1

Strømsgodset hadde mulighet til å få en solid luke ned til Molde, men klarte ikke å ta med seg poeng fra Skien og Odd Grenland.

Dag-Eiliv Fagermos menn vant nemlig 2-1 på eget gress etter scoringer av Torgeir Børven og et selvmål av Alexender Aas. Adama Diomande scoret Godsets mål.

- I den situasjonen vi er i sier det seg selv at det er godt å slå det beste laget i Tippeligaen, sier Dag-Eiliv Fagermo i et intervju vist på DBTV etter kampen.

BØRVEN-PERLE: Adam Larsen Kwarasey strekker seg forgjeves etter Børvens perleskudd. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
BØRVEN-PERLE: Adam Larsen Kwarasey strekker seg forgjeves etter Børvens perleskudd. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer

Ronny Deila var fornøyd med sine gutter etter kampen, men var - selvsagt - ikke fornøyd med resultatet:

- Det er bittert, men jeg er fornøyd med gutta. Vi styrer kampen i andre omgang, skaper masse sjanser men får ikke ballen i mål. Jeg er likevel stolt av hvordan vi presterer. Nå må vi bare snu det fort. Fredag er det ny kamp, og det gleder vi oss til, sier Deila etter kampen.

Odd Grenland var best i første omgang, og tok ledelsen fortjent etter 34 minutter. Andersson la inn fra venstrekanten og en umarkert Børven skjøt ballen forbi Adam Larsen Kwarasey.

Godset tok over initativet etter scoringen, og ti minutter etter Odds mål utlignet de. Lars Christoffer Vilsvik kom ned venstresiden, og innlegget fikk en merkelig bue over keeper Andre Hansen.

ETT MINUTT: Det ble avholdt ett minutts stillhet før kampen. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
ETT MINUTT: Det ble avholdt ett minutts stillhet før kampen. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer

Diomande fikk stå helt alene foran mål, og fikk en lett jobb med å dytte ballen over streken.

Odd tok igjen ledelsen fem minutter etter hvilen. Et frispark ble slått inn i Godset-feltet, og Alexander Aas var uheldig og styrte ballen i eget mål.

Scoringen burde kanskje vært annulert da reprisen viste at Morten Fevang dyttet Anders Konradsen inn i Aas, som var helt i ubalanse da han scoret selvmål.

- Tøffe gutter må ha lov til å sloss litt, sånn er fotballen, sier Deila etter kampen.

Godset prøvde, men klarte aldri å score et mål til og tapte med det sin første kamp siden 16. mai.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media