Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odd-spillere skal slankes

Etter måling av fettprosent.

(Dagbladet.no): Dag-Eilev Fagermo akter ikke bare å endre formasjon i Odd. Også spillerstallen skal slankes - bokstavelig talt.

En måling av fettprosenten til Odd-spillerne viste nedslående resultater, skriver Telemarksavisa.

Fagermo kom fra Strømsgodset for fire uker siden og har hentet inn kostholdsekspert Kenn Halstensen til telemarksklubben. Det var han og fysioterapeuten som veide spillerne og målte fettprosent.

- Jeg synes ikke det var så ille. Det vil alltid være noen som ikke er på det stadiet man ønsker. Spranget fra de beste til de svakeste resultatene var heller ikke så dårlig, sier Hallstensen til avisa.

Odd-veteran Tommy Svindal Larsen ser positivt på at klubben ønsker seg sunnere og slankere spillere.

- Ja, det er det helt klart, og dette får hver enkelt til å tenke på at kosthold er viktig. Vi spillere må vite at det finnes en sammenheng mellom trening og kosthold. I det lange løp vil satsing som dette forhåpentligvis gjøre oss til bedre fotballspillere, sier Svindal Larsen til TA.

Odd-spillerne skal måles og veies igjen i mars.

POSITIV TOMMY: Tidligere Tyskland-proff Tommy Svindal Larsen (t.h) sier han allerede følger enkelte kostholdsråd og liker at også resten av troppen får samme tips. Foto: Scanpix
POSITIV TOMMY: Tidligere Tyskland-proff Tommy Svindal Larsen (t.h) sier han allerede følger enkelte kostholdsråd og liker at også resten av troppen får samme tips. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media