Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
Foto: Svein Ove Ekornesvaag / ScanpixVis mer

Odd-spillerne føler seg snytt for overtidsscoring

Ballen ble klarert på linja.

MOLDE (Dagbladet): • Molde - Odd Grenland 0-0

Det ble en kjedelig affære på Aker Stadion, og Molde og Odd Grenland delte poengene.

Det var ikke mange muligheter til noen av lagene i kampen, men Odd ble muligens frarøvet klubbrekorden på overtid da en corner ble klarert på streken av en Molde-spiller.

Flere Odd-spillerne på scoring uten at dommer Svein Oddvar Moen ville være med på dette.

- Dommeren sier det var umulig å si, mens flere av spillerne våre virket ganske klar på at det var scoring. Jeg prøvde å få sett noen tv-bilder, men kameravinkelen ble ikke rett i forhold til å få sett det, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo etter kampen.

Usikker Brenne Blant de som hadde ropt høyest på scoring var midtbanemotoren Simen Brenne. Han måtte nok moderere seg litt etter å ha sett tv-bildene.

- Jeg føler virkelig at den er inne, men da jeg fikk se det på tv etter kampen ble jeg nesten sikker på det motsatte, men det rette er nok at det er helt umulig å se.

Med 0-1 i Molde ville Odd ha nådd en solid milepæl i Tippeligaen. Seks seiere på rad ville vært klubbrekord for det tradisjonsrike laget fra Skien.

- Det visste jeg faktisk ikke før du sa det til meg nå, så bitterheten over det sitter ikke helt i enda. Kanskje det kommer utover kvelden, sa en smilende Brenne til Dagbladet i Molde.

Drømmer om Europa På tross av at Odd «bare» fikk med seg ett poeng fra oppgjøret på Aker Stadion er det ingen tvil om at de fortsatt er et av de store formlagene i Tippeligaen.

Veien framover ser lys ut, hvis vi skal tro Brenne.

- Programmet ser bra ut framover. Vi har kun igjen motstandere som virkelig er overkommelige, men det kommer selvsagt ikke av seg selv. Ingenting er enkelt, sa midtbanesjefen i det han la på en velkjent floskel.

Etter Odds triumfferd de siste fem rundene har enkelte begynt å snakke om en mulig Europa League-kvalifisering. Brenne er ikke helt fremmed for dette.

- Vi har jo absolutt vært i posisjon til det tre-fire ganger nå, så det er nok kanskje på tide at vi får prøve oss der, men i vår situasjon vil det fortsatt bare være en ren bonus.