FORHANDLER OM TILBAKEBETALT LØNN: Morten Fevang (t.h.) og Odd-spillerne ønsker seg både mer lønn og bonus. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
FORHANDLER OM TILBAKEBETALT LØNN: Morten Fevang (t.h.) og Odd-spillerne ønsker seg både mer lønn og bonus. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .Vis mer

Odd-spillerne vil fjerne lønnskuttet

Klubben tjener penger.

||| (Dagbladet.no): Odds spillere gikk med på lønnskutt i april, som en siste mulighet for å redde en skakkjørt økonomi i telemarksklubben.

Nå viser det seg at Odd Grenlands regnskapstall er langt bedre enn antatt i vår, skriver Telemarksavisa.

Årsaken er gode resultater og stor publikums- tilstrømning. Derfor vil Odd-spillerne fjerne lønnskuttet på fem prosent - som opprinnelig skulle vare ut sesongen.

- Prestasjonene har vært gode og med en økonomi som er mye bedre enn tidligere i år, ønsker vi å bli belønnet. Vi snakker da om å ta vekk igjen lønnskuttet, noe som gjelder for alle i klubben, sier kaptein Morten Fevang til avisa.

I tillegg ønsker spillerne å forhandle fram en bonus. Med sju tippeligakamper igjen ligger laget på en oppsiktsvekkende bronseplass. I tillegg kan telemarkingene kjempe om cupfinaleseier. Laget møter Aafk i semifinale om to uker.

- Først må vi få på plass igjen lønnen, så kan vi snakke om bonuser. Ideelt sett bør jo en avtale om bonuser være på plass før sesongen, men dette er ikke noe nytt. Hvert år har vi store planer om å få i havn slike avtaler tidlig, men så dukker det opp andre viktige ting som blir prioritert, sier Fevang.

Odd Grenland skal ha spart opptil én million kroner på lønnskuttet tidligere i år. Odd-direktør Hans Erik Utne bekrefter at klubben er i samtaler med spillerne.