- INGEN MÅLESTOKK: - Oddrane har aldri vært og kommer aldri til å være en målestokk for oss i GodsetUnionen, sier Godset-supporternes leder Joakim Bjørklund.Foto: Trond Reidar Teigen, Scanpix
- INGEN MÅLESTOKK: - Oddrane har aldri vært og kommer aldri til å være en målestokk for oss i GodsetUnionen, sier Godset-supporternes leder Joakim Bjørklund.Foto: Trond Reidar Teigen, ScanpixVis mer

- Odd spilte kjønnsløs drittfotball

Oddrane svarer med å kalle GodsetUnionens hets av Fagermo for «hjernedødt lavmål».

|||
(Dagbladet): Strømsgodset tar imot Odd Grenland til cupsemifinale på Marienlyst i kveld klokka åtte.

Odd har vunnet begge seriemøtene mellom lagene denne sesongen (4-0 borte, 2-0 hjemme). Men de har en lei rekke semifinaler på samvittigheten. De har nemlig misset i NMs nest siste kamp de tre siste årene.

- Men vi får håpe alle gode ting er fire. Taper vi i dag igjen, kan vi visst komme i Guinness' rekordbok. Og det er langt fra den hyggeligste måten å havne der på, sier leder Atle Johnsen i supportergruppa Oddrane til Dagbladet.

Johnsen sier han «grugleder» seg til kampen, og går noen forferdelige timer i møte før avspark i kveld.

- Hjernedødt lavmål I går gikk leder Joakim Bjørklund i GodsetUnionen kraftig til verks i beskrivelsen av motstanderens supportere.

- Oddrane har aldri vært og kommer aldri til å være en målestokk for oss i GodsetUnionen. Det er så døvt og dårlig og uten sjel og har ingenting å komme med, sa Bjørklund til Drammens Tidende

- Det var harde ord, svarer Oddrane-lederen.

Men han er heller ikke bare imponert over GodsetUnionen. Spesielt synes han lite om hvordan drammenserne oppfører seg mot gamletrener Dag-Eilev Fagermo, som forlot Godset til fordel for Odd etter 2007-sesongen.

- De hjernedøde ropene mot Fagermo er så lavmål at de ville ikke ropt dem i en barnehage engang, sier Johnsen.

- Drittfotball Bjørklund i GodsetUnionen sier SIF har noe å revansjere. De tapte altså 0-4 sist Odd var på besøk, uten at supporterlederen lot seg imponere av motstanderen.

- De spilte kynisk og kjønnsløs drittfotball med lange baller på ufyselige Kovacs. Nå er han borte, og jeg tror ikke Odd har noen andre planer å komme med, sier han.

- HJERNEDØDT LAVMÅL: Oddrane-lederen mener GodsetUnionens rop mot Dag-Eilev Fagermo ikke engang holder barnehage-nivå. Foto: Kyrre Lien, Scanpix
- HJERNEDØDT LAVMÅL: Oddrane-lederen mener GodsetUnionens rop mot Dag-Eilev Fagermo ikke engang holder barnehage-nivå. Foto: Kyrre Lien, Scanpix Vis mer

- Jeg håper de blir like grinete som de pleier å bli når de taper. Vi har slått dem to ganger i år. Vi får se når kampen er ferdig hvem som gliser bredest, svarer Oddrane-Johnsen.

Også telemarkingen bruker ordet «kjønnsløst» om motstanderlaget.

- Vi får se åssen de klarer seg uten Marcus Pedersen. Det er jo helt kjønnsløst og uten profiler, det laget der, sier Johnsen.

Det ligger altså an til høy temperatur også på tribunen i kveld, selv om Oddrane-lederen sier at det ikke er planen deres å gå i ordkrig med GodsetUnionen.

- Vi bruker energien på våre egne spillere, sier Atle Johnsen.

• Følg semifinalene Follo - RBK kl. 16.00 og SIF - Odd kl. 20.00 på live.dagbladet.no!