Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odd-spiss vraket etter telefonbruk

Gerba på tribunen mot Viking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Spissen Ali Gerba kom på utlån fra IFK Göteborg i sommer, men har ikke imponert nevneverdig i Odd-trøya. Han har spilt ni kamper, og bare scoret ett mål.

Lørdag skulle han spille B-kamp mot Lørenskog, og da resten av spillerne gikk til spillermøte og for å skifte, sto kanadieren igjen og snakket i mobiltelefonen på utsiden av garderoben.

Da spillerne løp ut for å varme opp, sto han fortsatt med telefonen til øret.

Han ble dermed plassert på benken og fikk beskjed om at han ikke ble med i troppen til gårsdagens kamp mot Viking, skriver Varden.

Trolig ferdig i Odd

- Vi har visse kjøreregler for spillergruppa. Når han kommer for seint til oppvarmingen fordi han sto i telefonen, må han ta konsekvensene av dette, sier Odd-trener Arne Sandstø til avisa.

Klubben kommer nå neppe til å benytte seg av opsjonen på kjøp.

- Det sier seg selv at han må imponere veldig de siste ukene om vi skal beholde ham, sier Sandstø til Telemarksavisa.

FIKK IKKE VÆRE MED: Ali Gerba, i midten, ble plassert på tribunen i går kveld, etter at han snakket for mye i mobiltelefonen på lørdag. Foto: SCANPIX
FIKK IKKE VÆRE MED: Ali Gerba, i midten, ble plassert på tribunen i går kveld, etter at han snakket for mye i mobiltelefonen på lørdag. Foto: SCANPIX Vis mer

Ifølge TA mener kanadieren at han har fått for lite spilletid i Tippeligaen. Han kom også for seint til sin første trening med klubben, og skyldte da på uflaks, skriver avisa.