Odd til NM-semifinale

KFUM Oslo straffet knallhardt i kvartfinalen.

TIL SEMIFINALE: Odds Tobias Lauritsen jubler for sin 1-2-scoring under kvartfinalen.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
TIL SEMIFINALE: Odds Tobias Lauritsen jubler for sin 1-2-scoring under kvartfinalen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nok en askeladd forsvant ut av årets fotball-NM da Odd slo KFUM Oslo 5-2 i kvartfinalen. Vertene var på høyde i det meste, men matchet ikke effektiviteten.

På stillingen 1-1 i det 38. minutt satte Odd full fart fra egen halvdel, og for en gangs skyld hang ikke hjemmelaget med. Markus André Kaasa førte ballen i høyt tempo og fant Elbasan Rashani, som spilte fram Birk Risa på venstresiden. Hans innlegg ble stanget i mål av Tobias Lauritsen, som ruvet over motspillerne ved lengste stolpe og sendte Odd i ledelse for godt.

Det var en klassekontring og KFUM var utspilt ved den anledningen. Ellers var fireren i 1. divisjon, som spilte sin aller første NM-kvartfinale, på høyde med det medaljejagende eliteserielaget. Likevel måtte «Kåffa» se langt etter semifinale. Sondre Rossbachs redning alene med Simen Vedvik midtveis i 2. omgang berget ledelsen, og i sluttfasen økte innbytter Filip Delaveris to ganger og Vebjørn Hoff en for Odd.

Odd har 36 NM-kvartfinaler bak seg og kan fortsette jakten på en 13. NM-tittel. I øyeblikket deler klubben rekordnoteringen på 12 titler med Rosenborg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer