Odd tok ledelsen, men Elfsborg snudde etter Rossbach-blemme

2-1 i første kamp.

SCORET: Her feirer Viktor Prodell 1-1-scoringen. Senere scoret også Simon Lundevall og snudde kampen for Elfsborg.
Foto: Björn Larsson Rosvall / TT
SCORET: Her feirer Viktor Prodell 1-1-scoringen. Senere scoret også Simon Lundevall og snudde kampen for Elfsborg. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Elfsborg - Odd 2-1 (1-1)

(Dagbladet): Odd turet i dag til nabolandet for å møte Elfsborg i Europa Leagues tredje kvalifiseringsrunde.

Til tross for at de tok ledelsen ved straffespark, var det imidlertid Elfsborg som kunne snu kampen til sin favør og gå seirende ut av første oppgjør mellom de to. Returoppgjøret spilles neste uke.

- De har større sjanser som de kan score på i løpet av kampen, så det er veldig surt at den sniker seg inn, sier Odd-kaptein Steffen Hagen til Varden.

Straffescoring Det var Elfsborg som hadde kampens første store mulighet, men Sondre Rossbach i Odd-målet fikk avverget til hjørnespark. Bare minutter senere var Olivier Occean farlig fremme etter godt angrepsspill av Odd, men kanadieren stanget ballen utenfor mål.

Tjue minutter ut i kampen begynte det imidlertid å skje ting. Ingen andre enn Henning Hauger klippet ned Jone Samuelsen i Elfsborg-feltet. Straffe.

Fra 11-metersmerket var Occean iskald, og satte ballen enkelt i mål til en ledelse.

Elfsborg fortsatte å presse, og hadde en kjempesjanse før pause. I tillegg ble en Elfsborg-spiller felt innenfor Odds 16-meter, og det svenske laget ropte på straffe. Men Lars Kristian Eriksen var på ballen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.