- Odd vil bli en sensasjon

SKIEN (Dagbladet): Odd Grenland-Sogndal 3-0. - I fjor vant vi cupen. I år satser vi på å bli en sensasjon i Tippeligaen, sier Odds tomålsscorer Kim Larsen (24) til Dagbladet etter gårsdagens utklassing.

- Seiersoppskriften var å gå ut aggressivt, presse høyt og skremme Sogndal-spillerne fra start. Den må vi vel si at lyktes ganske bra med, sier Kim Larsen etter to mål på de første 21 minuttene.

I fjor hadde han 11 scoringer som Frode Johnsens erstatter. I år sikter han enda høyere.

- Vi er Norges beste hjemmelag, har en bra stall og er trygge på det vi driver med. Selv om Sogndal er et urutinert lag, var tremålsseieren i går en fin start. Odd er bedre enn avistipperne vil ha det til. Medalje er ingen umulighet, sier Kim Larsen.

Andreomgangen i går sto ikke i stil med den første.

- Da falt vi ned på nivået til Sogndal, og gjorde masse slurvefeil. Effektiviteten foran mål var heller ikke god nok. Selv om vi er lettet over seieren, er det mye å jobbe med framover, sier Odd-trener Arne Sandstø.

Kollega i Sogndal, Torbjørn Glomnes, er mest skuffet over at laget hans var så preget av stundens alvor.

- Vi var naive i spillestilen, det går ikke på dette nivået. Men Sogndal blir ikke noe slaktoffer, sier Glomnes etter den dårlige seriepremiéren.

<B>JUBELGUTT:</B> Kim Larsen feirer en av sine to fulltreffere smmen med blant annet Thomas Røed (t.v.) og Ronny Deila.