ETTERTRAKTET: Som Dagbladet skrev for halvannen uke siden er Odd-trener Dag-Eilev Fagermo ønsket som ny U21-landslagssjef. Også Odd vil ha ham med videre. Foto: NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Som Dagbladet skrev for halvannen uke siden er Odd-trener Dag-Eilev Fagermo ønsket som ny U21-landslagssjef. Også Odd vil ha ham med videre. Foto: NTB scanpixVis mer

Odd vil forlenge med Fagermo

Men da ryker trolig U21-jobben.

Dag-Eilev Fagermo er en populær trener i eliteserielaget Odd. Skiensklubben ønsker å forlenge 47-åringens kontrakt til ut 2016-sesongen, skriver Varden.

I likhet med flere av Odd-spillerne, har Fagermo en avtale som løper ut etter årets sesong.

- Vi er i dialog med Dag-Eilev Fagermo i forbindelse med kontraktsforlengelse, bekrefter klubbdirektør Einar Håndlykken overfor Varden.

Fagermo har ledet Odd-laget siden starten av 2008. Dagbladet skrev for halvannen uke siden at han er ønsket som trener for det norske U21-landslaget.

- Jeg vil ikke si så mye mer enn at jeg har snakket med Odd og at vi skal snakkes igjen. I løpet av denne uken vil vi komme til en konklusjon, sier Fagermo.

- Det (U21 og Odd) er mulig å kombinere dette året fordi det ikke er sluttspill. Dermed kan jeg ikke bli U21-trener hvis jeg skriver lengre kontrakt med Odd, legger han til.

(NTB)