Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odd vil ha Semb Berge

Fagermo bekrefter.

ODD INTERESSERT: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo bekrefter overfor Varden at klubben er i samtaler med Brøndby om et lån av midtstopperen Fredrik Semb Berge.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
ODD INTERESSERT: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo bekrefter overfor Varden at klubben er i samtaler med Brøndby om et lån av midtstopperen Fredrik Semb Berge. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo bekrefter overfor Varden at klubben er i samtaler med Brøndby om et lån av midtstopperen Fredrik Semb Berge.

24-åringen dro til Danmark fra skiensklubben i fjor sommer. I Brøndby har han slitt tungt med å få spilletid.

- Jeg kan bekrefte at det er dialog. Vi vil gjerne ha Fredrik tilbake. Det vil gjøre stallen mer eller mindre komplett, sier Fagermo, som ledet Odd til seriebronse og NM-sølv i fjor.

Også Semb Berge stiller seg positiv til et utlån til gamleklubben.

- Ja, jeg er selvsagt åpen for å spille for Odd igjen. Nå er jeg i en alder hvor jeg ikke kan sitte her uten spilletid. Derfor er jeg lite fornøyd med situasjonen, sier han.

Ifølge Varden jobber Odd med å finansiere en avtale. Brøndby ønsker antakelig at Odd skal betale midtstopperens lønn, som skal ligge på rundt 70-80.000 kroner i måneden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media