Odd vil hente hjem Solli

- Hyggelig å høre, sier han sjøl.

• Dagbladet.no direkte: Uefacup-kampene Brann - Deportivo La Coruna fra kl. 19.00 og Brøndby - Rosenborg fra kl. 20.45

(Dagbladet.no): Jan Gunnar Solli og resten av Brann-mannskapet står i kveld overfor en stor oppgave i form av spanske Deportivo La Coruna.

Men på litt sikt kan midtbanespiller Solli havne hjemme Odd Grenland og Skien - i hvert fall så er han sterkt ønsket av moderklubben.

- Jeg vil gjerne hente Jan Gunnar hjem til Odd. Vi snakker om landets beste indreløper, men han må få spille i den posisjonen. Da holder Solli høy klasse, skryter Dag-Eilev Fagermo til lokalavisa Varden.

Men førstedivisjonsklubben, som i skrivende stund ligger på andreplass, har foreløpig ikke henvendt seg formelt til Brann.

Dessuten peker Fagermo på at det ikke er sikkert Solli ønsker seg hjem til Telemark nå.

Indreløperen sjøl er smigret over interessen, men vil ikke si noe som helst sikkert per nå.

- I utgangspunktet er jeg innstilt på å fullføre kontrakten i Brann (løper til 2010, journ.anm.). Men det er ikke slik at du får meg til å si at Odd er uaktuelt sier han til Varden.no.

- For i fotball vet man aldri hva som skjer, tillegger han, og bekrefter at han fortsatt drømmer om et proffopphold i utlandet.

I så fall spørs det om det ikke lønner seg å bli i Brann og spille mot lag som Deportivo La Coruna framfor å gå til Odd og møte utelukkende norske lag.

FOR ODD, MOT BRANN: Hvis Odd Grenland-trener Dag-Eiliv Fagermo får det som han vil, vender Jan Gunnar Solli hjem til Telemark. Bildet er fra 2002. Foto: THOMAS BJØRNFLATEN/SCANPIX
FOR ODD, MOT BRANN: Hvis Odd Grenland-trener Dag-Eiliv Fagermo får det som han vil, vender Jan Gunnar Solli hjem til Telemark. Bildet er fra 2002. Foto: THOMAS BJØRNFLATEN/SCANPIX Vis mer
Odd vil hente hjem Solli
NEDTUR: Jan Gunnar Solli var i fjor en av de beste spillerne på Norges beste lag. I år har det ikke gått like bra.