Odd vil hente tilbakeTchoyi

Om han får sparken etter fyllekjøring.

Somen A. Tchoyi kan være ferdig i østerrikske Salzburg etter fyllekjøring. Odd Grenland er interessert i å hente midtbanespilleren tilbake til Skien.

25-åringen fra Kamerun spilte for Odd inntil han ble solgt til Stabæk foran 2007-sesongen. I sommer gikk ferden videre til østerriksk Bundesliga.

- Selvfølgelig er vi interessert i Somen hvis han blir tilgjengelig. Han er en veldig god spiller og vi vil selvsagt være interessert i å hente gode «telemarkinger» tilbake til Odd, sier trener Dag-Eilev Fagermo til Telemarksavisa.

Men han tror det er urealistisk å få midtbanespilleren tilbake selv om han skulle få sparken av ledelsen i FC Red Bull Salzburg.

- Vi kommer til å se hva som skjer, men jeg tror likevel det er ganske urealistisk med tanke på å få han tilbake til Odd. Hvis han blir sparket i Salzburg, vil alle norske klubber være interessert i å hente han tilbake til Norge, fortsetter Fagermo.

(NTB)

RETUR TIL NORGE?: Somen A. Tchoyi kan ha spilt sin siste kamp for FC Red Bull Salzburg, etter at han krasjet med en taxi med 0,94 i promille, og deretter stakk av. Gamleklubben Odd står i så fall parat til å hente 25-åringen tilbake til Norge. Foto: REUTERS
RETUR TIL NORGE?: Somen A. Tchoyi kan ha spilt sin siste kamp for FC Red Bull Salzburg, etter at han krasjet med en taxi med 0,94 i promille, og deretter stakk av. Gamleklubben Odd står i så fall parat til å hente 25-åringen tilbake til Norge. Foto: REUTERS Vis mer