Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odd vurderer å anmelde Abgar Barsom

Bjørkøy har fortsatt problemer med øret og øyet.

SLÅTT UT: Abgar Barsom (midten) taklet John Anders Bjørkøy (liggende) i kampen mellom Odd og Fredrikstad for halvannen uke siden. Nå vurderer Odd om de skal anmelde FFK-spilleren.  Foto:  ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
SLÅTT UT: Abgar Barsom (midten) taklet John Anders Bjørkøy (liggende) i kampen mellom Odd og Fredrikstad for halvannen uke siden. Nå vurderer Odd om de skal anmelde FFK-spilleren. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet Vis mer

|||

John Anders Bjørkøys forverrede skadesituasjon gjør at Odd Grenland vurderer å anmelde Fredrikstads Abgar Barsom.

Forbundsstyret har valgt å ikke anmelde Barsom etter den stygge taklingen på Bjørkøy. Tidsfristen er ikke gått ut, og Skien-klubben vurderer å selv levere inn anmeldelse til Doms- og sanksjonsutvalget.

- Det er riktig. Det er fullt mulig for oss å levere inn en anmeldelse på Barsom, bekrefter klubbdirektør Hans Erik Utne overfor Varden.

Utne mener det er merkelig at Norges Fotballforbund ikke reagerer, mens NFF de siste årene har åpnet for at klubbene selv kan levere inn anmeldelse.

- De siste to årene har vi oppmuntret klubbene til selv å levere inn anmeldelse der de mener det er riktig. Klubbene kan ikke bare vente på at Forbundsstyret skal løpe til Doms- og sanksjonsutvalget med saker hver mandag. Det blir ansvarsfraskrivelse, sier leder av konkurranseavdelingen, Stig-Ove Sandnes.

I løpet av et par dager tar Odd den endelige beslutningen om de skal anmelde Barsom.

Bjørkøy fortalte onsdag at han har problemer med øyet og øret etter den stygge taklingen han ble utsatt for i kampen mot Fredrikstad for halvannen uke siden.

- Jeg kan gå hundre meter om dagen. Maksimalt. Ellers må jeg være i ro, sa Bjørkøy til Dagbladet.

Han fikk seg en skikkelig smell da han ble feid ned av Fredriksstads Abgar Barsom.

- Jeg har problemer med øret og øyet på høyresiden. I tillegg føler jeg meg kvalm. Jeg hadde håpet at det skulle gå bedre. Men det gjør det altså ikke, fortalte Bjørkøy


(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media