KOBLES TIL CELTIC: Strømsgodsets trener Ronny Deila er bookmakernes favoritt til jobben som ny Celtic-manager. Foto: Jacques Hvistendahl
KOBLES TIL CELTIC: Strømsgodsets trener Ronny Deila er bookmakernes favoritt til jobben som ny Celtic-manager. Foto: Jacques HvistendahlVis mer

Oddsen stuper på Deila som Celtic-manager

VG: - Tilbudt jobben.

(Dagbladet): Ronny Deila (38) har i løpet av et par timer seilet opp som bookmakernes storfavoritt til å ta over som ny manager i skotske Celtic.

Da Dagbladet sjekket nettsiden Oddschecker, som samler odds fra diverse bookmakere, klokka halv elleve i formiddag, var Ronny Deila på åttendeplass på lista.

Så dukket det opp en artikkel i Glasgow-avisa Evening Times der det sto at Deila var en «seriøs kandidat» til jobben.

Og seinere i dag har VG skrevet at de erfarer at Deila er tilbudt jobben.

Senere fulgte Drammens Tidene opp:

«Godset har svart på den offisielle henvendelsen at Deila er under kontrakt og at de ikke får lov til å snakke med ham. Forhandlingsutspill», skrev DT-journalist Magne J. Nilsen på Twitter.

«Deila vil selvsagt bli ny Celtic-manager og har gitt Godset beskjed om dette. Spørsmålet er hva Godset klarer å klemme ut i kompensasjon», fortsetter Nilsen.

Og klokka halv ett i dag, to timer etter at vi sjekket Oddschecker sist, er Deila nå bookmakernes klare favoritt foran Owen Coyle, Steve Clarke og Malky Mackay.

Dagbladet har ikke kommet i kontakt med Deila eller administrasjonen i Strømsgodset foreløpig i dag.