Ødegaard: - Godt å komme hjem og snakke norsk igjen

Martin Ødegaard (17) er tilbake i Drammen. I morgen vil han sende Norge til U21-EM, men utgangspunktet er tøft.

TILBAKE PÅ GAMMEL HJEMMEBANE: Martin Ødegaard i aksjon på hans gamle hjemmebane, Marienlyst stadion, på trening før kampen mot Serbia. Foto: Christian Roth Christensen
TILBAKE PÅ GAMMEL HJEMMEBANE: Martin Ødegaard i aksjon på hans gamle hjemmebane, Marienlyst stadion, på trening før kampen mot Serbia. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): - Det er godt å komme hjem og snakke litt norsk igjen. Deilig. Jeg trives veldig godt her, og det er alltid bra å komme på samling, sier Ødegaard til Dagbladet.

- Spansken kommer seg også. Det er ikke helt flytende enda, men jeg forstår det meste. Spansken er såpass god at den kan brukes, smiler Ødegaard.

Ødegaard har ikke fått slippe til på A-laget til Real Madrid i en offisiell kamp etter debuten mot Getafe i mai 2015.

På U21-landslaget har han derimot fått spille masse. I den siste gruppespillskampen mot Kazakhstan løsnet det også foran mål for Ødegaard, som scoret sine første mål i norsk landslagsdrakt i 3-0-seieren.

Tilbake på trening

Han sto over søndagens trening etter å ha pådratt seg en smell, men var tilbake på trening i dag, en trening der pressen kun fikk se de første 15 minuttene.

Ødegaard hadde en feit sjanse på 1-0 i det omvendte oppgjøret på fredag, som Serbia vant 2-0. Han er klar over at morgendagens kamp ikke blir enkel, men virker ikke spesielt bekymret.

- Vi vet at det blir en tøff kamp. Vi må snu 0-2 til seier. Det blir tøft, men vi har stor tro på at vi kan klare det. Det er mye selvtillit i laget, så jeg tror vi kan vinne i morgen, sier Ødegaard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer