Ødegaard: - Tror det er min første

I tredje kamp på rad kom Martin Ødegaard på scoringslista for Arsenal - denne gangen med pannebrasken.

2-0-SCORINGEN: Martin Ødegaard header ballen i mål. Foto: NTB
2-0-SCORINGEN: Martin Ødegaard header ballen i mål. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Arsenal - Southampton 3-0 (2-0)

Martin Ødegaard gjorde noe så sjeldent som å score med hodet i kveld. Det er ikke ofte det skjer.

- Det er det ikke. Jeg tror det er min første. Det er en annerledes følelse, men det er fint å score med hodet, sier en smilende Ødegaard til TV 2 etter kampen.

Nordmannen lå på lur i boksen da backen Kieran Tierney fikk to sjanser til å slå inn, og sendte ballen i mål før det var spilt en halvtime på Emirates.

- Vi dominerte fra start, det var litt rotete i begynnelsen, vi mistet ballen i noen dumme områder, men den andre omgangen var fantastisk og vi fortjente seieren, sier Ødegaard til Match of the Day.

Det var Ødegaards tredje scoring på rad for Arsenal. Han scoret også mot Manchester United og Everton i Premier League. Totalt har 22-åringen fire scoringer på ti kamper fra start i ligaen denne sesongen.

Alexandre Lacazette ga London-laget ledelsen seks minutter før Ødegaards scoring. Spissen avsluttet et praktangrep som startet helt nede på egen 16-meter for Arsenal. Bukayo Saka var tilrettelegger til slutt og Lacazette dunket ballen i mål fra elleve meter.

- Det var et fantastisk mål, vi spilte oss ut bakfra og vi har øvd på den bevegelsen, det er godt å se at det betaler seg. Vi øver på dette hver dag på trening, sier Ødegaard.

- Vi har spilt slik i lang tid, vi må bare bli mer kliniske i boksen, å avslutte bedre - hvis vi kan klare det, vil det bli bra, sier han videre.

Gabriel la på til 3-0 etter assist fra navnebror Gabriel Martinelli.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer